V ozadju uporablja trenutno najzmogljivejši AI za matematiko

Imaš težave z matematiko, inštrukcije pa so drage?

Začni z uporabo prvega AI tutorja v Sloveniji, kjer za ceno ene ure dobiš cel mesec inštrukcij. Če ne izboljšaš ocene pri matematiki za vsaj 2 oceni, ti vrnem denar!
Doodle math equation Doodle math equation
Doodle math equation
Doodle math equation

V 10 letih se je na Astra.si s pomočjo 2500 brezplačnih video razlag učilo že več kot 350.000 učencev.

Doodle math equation Doodle math equation

O PROJEKTU SO PISALI

N1 media logo DELO media logo Val 202 media logo Cosmopolitan media logo Finance media logo

Zakaj ASTRA AI?

Blue Camera icon
Slikaj enačbo
Fotografiraj svojo nalogo ali uporabi matematično tipkovnico.
Bulb with arrow around icon
Učenje postopkov reševanja
ASTRA AI ti ne ponuja le odgovorov, ampak te uči razumevanja postopkov reševanja.
Tag icon
Do 25x cenejša izbira
Učinkovita in cenovno ugodnejša rešitev v primerjavi z osebnimi inštruktorji.
Doodle math equation

Kaj o Astra AI pravijo starši in učenci?

Že več kot 30.000 slovenskih učencev pri učenju matematike uporablja orodje Astra AI.

Jooo bro, tko zbolela sem na polno in manjkala ceu tedn v soli k so zacel jemat novo snov in sm przgala astro za foro da vidm, in napism notr: razlozi mi heronov obrazec in mi je vrgu vn vse od zacetka do konca, pac whaaaat, prsla sm v solo, kt da nebi manjkala at all. Ugan kdo ne rab instrukcij vsaj se neki casa hehe 🥳🥳

Sporočam, da sprobu sem AI inštruktorja, sicer free verzijo ampak moram rečt da je res dobr,
način razlage je ful simple, tud tisto kar mi ni blo jasno ti lahko razbije na več korakov, da ti pojasni…
Pomoje bom v roku tedna prešaltu na plačljivo verzijo, ma potenciala res ogromno. Hvala ti

Za tamale dva sem zrihtala tega inštruktorja online k si mi rekla… Kristjan se iz sobe dere “mami lej to pa to zna use rešt” 😂😂😂
Prej mi je reku da nerabi več v šolo hodit ker se bo on doma sam učiu s tem 🤣🤣 edin mot ga da ne more plonkat domače naloge, ker se program sam ustavi in vpraša, kako bi nadaljeval 😂😂😂

Nika, pozdravljena.
Je mimo par tednov, od kar smo se slišali, in ti želim samo sporočiti, da Igor in Viktor uporabljata Astro (inštruktorja). 👍
Pravita, da jima je za enkrat vse jasno, jaz sicer ne vem, ker se na to ne spoznam…me je pa klicala Viktorjeva razredničarka prejšnji teden, da je začel noro sodelovati. In ko sem govorila z njim je rekel, da slika naloge iz delovnega zvezka vnaprej in si prebere razlago, pol pa v šoli sliši še enkrat in si več zapomni. 😂😂 Zgleda bomo letos prišparal na inštrukcijah 👍💪💙

Zdravo!

Se opravičujem za pozen odgovor vendar sm čisto pozabil odpisati. Bi pa rad zelo pohvalil astro.ai saj sem tisti dan ko smo pisali matematiko dobil 5😃. Zelo lepo vse razloži pa se ne dere na tebe ce kaj neznas tkoda 10/10 obozujem

Lep pozdrav, David

Zdravo Klemen! Samo, da sporocim feedback glede Astre AI! Mlajsi sestri in trem njenim sošolkam pomaga nerealno! 👏🏼💪🏼
Povedal bi pa tudi, da je Astra pomagala tudi meni… matematiko sem na faksu opravil s kolokviji! Pa naj se kdo rece da Astra ni za studijske obveznosti 😅🤣

Živjo Nika.
Z Alešem sva za Maja plačala program, ki si nam ga predstavila. Priznam, sprva sva bila skeptična – saj veš, že tako nimava živcev za učenje, pri tem nam pomagaš ponavadi ti.
No, začela sva z osnovami (seštevanje, odštevanje…), nato pa smo šli v podrobnosti – “razloži mi računanje izrazov z oklepaji”…
Kaj naj rečem, Maj je v četrtek dobil pri matematiki prvo petko. Naju objel. Že sam po sebi ima rad tehnologijo, zdaj ga pa po službi večkrat ujamem pri učenju matematike in ne na igricah. Vidim, da se trudi. Domače naloge so rešene. Če česa ne razume, naju vpraša, in skupaj rešimo težavo. Prosim, da se zahvališ celotni ekipi.
Lep pozdrav,
Mojca

AI mi je pomagal pri vseh testih letos, z njegovo pomočjo sem vse matematične teste pisala 5. Vedno se najde kakšna naloga, največkrat maturitetna, ki se je ne znam lotiti in astra vedno pomaga.
Lep pozdrav,
Lara

Tudi sama sem po njenih večih rešenih nalogah, dodatnih urah in inštrukcijah vedno pisala negativno in nakoncu obupala in mislila da matematika očitno ni zame. Z Maturo AI in vašo spletno stranjo ste uspeli kar sem mislila, da je nemogoče – rada rešujem primere in končno tudi razumem matematiko. Hvala za vaše delo!

Lp,Ema

Aplikacija je super, saj da tudi možnost lastnega razmišljanja, poda pa tudi točno razlago. Predvsem je pomagala tudi meni/staršu, da sem znala otroku razložiti in pomagati.

Astra AI je popolnoma spremenila moje učenje matematike. Prej je bila matematika zame prava nočna mora. Kljub trdemu delu so bili moji rezultati slabi, vsako učenje pa mučno in stresno. Z jasnimi razlagami in rešenimi maturitetnimi nalogami sem končno začela razumeti snov. Zdaj se učim z veseljem in samozavestno pričakujem maturo. Hvala za vrnitev upanja! Veronika

Tak na kratko.

Moja otroka sta navdušena tako nad Astra AI kot nad Matura AI inštruktorjem.

In kot mama lahko samo dodam: HVALA vam!

Btw, Astra AI me je tako lepo rešila. Snovi iz linearne funkcije nisem razumel nič in preko astre sem se naučil. Lepa vam hvala za vse, res ste me rešili :).

Open quote icon Close quote icon
Doodle math equation Doodle math equation

Kako deluje ASTRA AI?

Number 1 icon

Slikaj ali vpiši matematično nalogo

Naloži sliko matematične naloge s klikom na gumb fotoaparata ali jo vnesi v interaktivno pogovorno okno ASTRE AI.
Overview step 1 image
Number 2 icon

Reši problem, korak za korakom

ASTRA AI ti ne bo podal zgolj odgovora na tvoj problem, temveč te bo vodil skozi proces reševanja matematičnih nalog, korak za korakom.
Overview step 2 image
Number 3 icon

Postani samostojen pri reševanju

Skozi čas boš razvil trdne temelje in postopoma postal samostojen pri reševanju matematičnih problemov, neodvisen od ASTRE AI.
Overview step 3 image

nova posodobitev

Astra AI 2.1

— najzmogljivejši AI za matematiko

0%

*Rezultat uspešnosti

66%

GPT 4 Turbo (ChatGPT Plus)

GPT 3.5 Turbo (ChatGPT Free)

0%

*Rezultat uspešnosti reševanja 40 srednješolskih nalog (osnovni in višji nivo)

Predstavljaj si super-inteligenco, sestavljeno iz več umetnih umov, ki sodelujejo, si delijo znanje in naloge rešujejo kot ekipa. Z napredno arhitekturo, ki združuje moči več specializiranih AI sistemov v ozadju, Astra AI 2.0 dosega občutno boljše rezultate pri srednješolski matematiki.
Doodle math equation Doodle math equation

Vstopi v novo dobo učenja z ASTRA AI

Mesečno
Letno 60% CENEJE
Astra AI
0
Brezplačno za vedno
Checkmark blue color 5 vprašanj / mesec
Checkmark blue color Slikaj enačbo in preveri postopek reševanja
Checkmark blue color Osnovnošolska in srednješolska matematika
Preizkusi brezplačno
Astra AI Plus
8 € / mesec
Letna naročnina 96€ (239€)
20 € / mesec
Mesečna naročnina
Checkmark yellow Neomejeno število vprašanj
Checkmark yellow Slikaj enačbo in preveri postopek reševanja
Checkmark yellow Izris interaktivnih grafov
Checkmark yellow Osnovnošolska in srednješolska matematika
Checkmark yellow Enkratno plačilo, brez naročnine!
Checkmark yellow Neomejeno število vprašanj
Checkmark yellow Slikaj enačbo in preveri postopek reševanja
Checkmark yellow Izris interaktivnih grafov
Checkmark yellow Osnovnošolska in srednješolska matematika
Checkmark yellow Če ne izboljšaš ocene pri matematiki za vsaj 2 oceni, ti vrnem denar!
Checkmark yellow Neomejeno število vprašanj
Checkmark yellow Slikaj enačbo in preveri postopek reševanja
Checkmark yellow Izris interaktivnih grafov
Checkmark yellow Osnovnošolska in srednješolska matematika
Checkmark yellow Če ne izboljšaš ocene pri matematiki za vsaj 2 oceni, ti vrnem denar!
* Plačilo paketa Astra AI Plus je mogoče s kreditno kartico ali Paypalom. Plačnik (starš ali skrbnik) in uporabnik sta lahko različni osebi.
Doodle math equation
Če ne dvigneš svojih ocen pri matematiki ti vrnem ves denar!

V učinkovitost sistema Astra AI sem popolnoma prepričan. AI inštruktor matematike bo spremenil način, kako se učiš in razumeš snov matematike. Če ne izboljšaš ocene pri matematiki za vsaj 2 oceni, ti vrnem ves denar v celoti!

Pogosta vprašanja

Astra AI je napredno orodje za učenje, ki uporablja umetno inteligenco, da ponudi individualizirano pomoč pri učenju. To orodje lahko pomaga vašemu otroku razumeti zahtevne koncepte, ponuja prilagojene rešitve in spodbuja samostojno učenje.

 

Ponujamo 100% jamstvo na uspeh – če učenec ne izboljša svoje ocene pri matematiki za vsaj 2 oceni, vrnemo celoten znesek nakupa.

Da, res vrnemo denar v celoti, če se ocene ne izboljšajo. Pri Astra AI smo popolnoma prepričani v učinkovitost našega sistema. Verjamemo, da bo naš AI inštruktor matematike korenito spremenil način, kako se učenci učijo in razumejo matematiko. Zato ponujamo garancijo na uspeh – če učenec ne izboljša svoje ocene pri matematiki za vsaj 2 oceni, vrnemo celoten znesek nakupa.

Astra AI je primerna za širok spekter uporabnikov, vključno z:

 

Otroci in mladostniki različnih starostnih skupin: Astra AI je zasnovana tako, da podpira učenje pri različnih starostnih ravneh, od osnovnošolcev do srednješolcev, saj ponuja prilagojene vsebine in pomoč.

 

Starši, ki želijo podpreti izobraževanje svojih otrok: Starši, ki iščejo dodatno pomoč pri učenju za svoje otroke ali želijo bolje razumeti učne vsebine, da bi lahko učinkoviteje pomagali svojim otrokom.

 

Učitelji in izobraževalni strokovnjaki: Astra AI lahko služi kot dopolnilno orodje v učnem procesu, ki učiteljem pomaga pri ponujanju personaliziranega učenja in dodatne podpore učencem.

 

Učenci, ki iščejo dodatno pomoč ali izzive: Za tiste, ki potrebujejo dodatno razlago ali se soočajo s posebnimi učnimi izzivi, kot tudi za nadarjene učence, ki iščejo dodatne učne izzive, je Astra AI odlična izbira.

Da, Astra AI je oblikovana tako, da ustreza različnim starostnim skupinam in učnim potrebam. Ponuja prilagodljive funkcije, ki so primerne za različne ravni znanja otrok.

Astra AI je zasnovana tako, da ne nudi le rešitev, ampak tudi razlago in vodstvo skozi učni proces, kar spodbuja globlje razumevanje in učenje otroka.

Varnost in zasebnost sta za nas izjemno pomembni. Astra AI uporablja napredne varnostne protokole za zaščito osebnih podatkov in zagotavlja, da so vse informacije varno shranjene in obdelane z največjo mero skrbnosti.

Astra AI je namenjena kot dopolnilo tradicionalnemu učenju in ne kot nadomestek za učitelje ali inštruktorje. Orodje lahko ponudi dodatno podporo in razlago, vendar zaenkrat ne more popolnoma nadomestiti človeške interakcije in personaliziranega poučevanja.

Velikokrat pa tudi zaradi stroškov, ki ob inštrukcijah nastanejo, otroku ni mogoče nuditi zadostne količine personaliziranega poučevanja. Astra AI lahko rešuje ta problem.

Da, naročnino lahko prekinete kadarkoli in brez stroškov.

Vizija portala Astra je že od začetka usmerjena v zagotavljanje učnih vsebin mladim, ne glede na finančne zmožnosti ali njihov položaj v družbi. Trdno verjamem, da bi moral dostop do najboljšega izobraževanja imeti vsak.

 

Za tiste, ki prihajajo iz finančno šibkejšega okolja, skupaj s partnerji skrbimo, da imajo brezplačen dostop do Astra AI. Ta stran je posvečena vsem podpornim partnerjem portala, ki s svojo nesebično pomočjo, pomagajo mladim do boljše izobrazbe in svetlejše prihodnosti. Za subvencioniran dostop nam piši na info@astra.si

Doodle math equation