Voden program za pripravo na maturitetni izpit iz matematike 2024

Tvoj AI inštruktor, opremljen z najnaprednejšim modelom umetne inteligence in natreniran z rešitvami in postopki maturitetnih pol zadnjih 20 let, za vrhunsko pripravo na maturo.
KUPIMATURA AI
Če ne opraviš mature, ti vrnem denar!

Popolnoma verjamem, da boš z Matura AI dosegel/a rezultate, ki si jih želiš. Če opraviš vsaj 50 % tečaja in kljub temu ne uspeš na maturi, ti povrnem celotno kupnino.

Kaj pravijo letošnji maturantje?

Že več kot 30.000 slovenskih dijakov pri učenju matematike trenutno uporablja orodje Astra AI in Matura AI.

Jooo bro, tko zbolela sem na polno in manjkala ceu tedn v soli k so zacel jemat novo snov in sm przgala astro za foro da vidm, in napism notr: razlozi mi heronov obrazec in mi je vrgu vn vse od zacetka do konca, pac whaaaat, prsla sm v solo, kt da nebi manjkala at all. Ugan kdo ne rab instrukcij vsaj se neki casa hehe 🥳🥳

Sporočam, da sprobu sem AI inštruktorja, sicer free verzijo ampak moram rečt da je res dobr,
način razlage je ful simple, tud tisto kar mi ni blo jasno ti lahko razbije na več korakov, da ti pojasni…
Pomoje bom v roku tedna prešaltu na plačljivo verzijo, ma potenciala res ogromno. Hvala ti

Zdravo!

Se opravičujem za pozen odgovor vendar sm čisto pozabil odpisati. Bi pa rad zelo pohvalil astro.ai saj sem tisti dan ko smo pisali matematiko dobil 5😃. Zelo lepo vse razloži pa se ne dere na tebe ce kaj neznas tkoda 10/10 obozujem

Lep pozdrav, David

Matura AI je popolnoma spremenila moje učenje matematike. Prej je bila matematika zame prava nočna mora. Kljub trdemu delu so bili moji rezultati slabi, vsako učenje pa mučno in stresno. Z jasnimi razlagami in rešenimi maturitetnimi nalogami sem končno začela razumeti snov. Zdaj se učim z veseljem in samozavestno pričakujem maturo. Hvala za vrnitev upanja! Veronika

AI mi je pomagal pri vseh testih letos, z njegovo pomočjo sem vse matematične teste pisala 5. Vedno se najde kakšna naloga, največkrat maturitetna, ki se je ne znam lotiti in astra vedno pomaga.
Lep pozdrav, Lara

Tudi sama sem po večih rešenih nalogah, dodatnih urah in inštrukcijah vedno pisala negativno in nakoncu obupala in mislila da matematika očitno ni zame. Z Maturo AI ste uspeli kar sem mislila, da je nemogoče – rada rešujem primere in končno tudi razumem matematiko. Hvala za vaše delo!

Lp,Ema

Tak na kratko.

Moja otroka sta navdušena tako nad Astra AI kot nad Matura AI inštruktorjem.

In kot mama lahko samo dodam: HVALA vam!

Vseh 17 tematik in 375 pravih maturitetnih nalog!
Poišči želeno temo, izberi nalogo in do razumevanja pridi s pomočjo osebnega AI tutorja, ki spremlja tvoj napredek.
Celostna priprava na maturo temelji na pravih maturitetnih polah RIC-a, s pravimi postopki in rešitvami.
začni z matura ai

Izpitne pole in navodila za ocenjevanje za maturo, ki so objavljeni na spletni strani RICa, so bili pripravljeni v skladu s predmetnimi izpitnimi katalogi za določeno šolsko leto in se lahko po vsebini in strukturi razlikujejo od predpisanih in trenutno veljavnih predmetnih izpitnih katalogih.

Program za vsak tip mature iz matematike
Personalizirana pomoč za vse vrste mature, bodisi poklicno ali splošno, na osnovnem ali višjem nivoju, ki ti pomaga napredovati po tvoji meri in ti pomaga doseči cilje, ki si jih zastavil/a za maturitetni izpit.
Cena za Astra AI Plus naročnike
200
99
Enkratno plačilo
Celovit pristop priprave na maturo, ti zagotavlja:
AI inštruktorja, ki te vodi skozi celotno maturitetno snov.
1 mesec brezplačnega dostopa tudi do Astra AI inštruktorja.
Podporo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kadarkoli potrebuješ pomoč ali razlago.
Strukturirano učenje in pomoč pri zahtevnejših nalogah.
Neomejen dostop za vse roke mature: do 1. 3. 2025!
OPOZORILO: Ta posebna ponudba se lahko brez predhodnega obvestila zapre ali podraži. Odkleni neomejeno ur inštrukcij še danes:
KUPI ZA 99€
Posebna cena za zgodnje kupce
200
149
Enkratno plačilo
Celovit pristop priprave na maturo, ti zagotavlja:
AI inštruktorja, ki te vodi skozi celotno maturitetno snov.
Podporo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kadarkoli potrebuješ pomoč ali razlago.
Strukturirano učenje in pomoč pri zahtevnejših nalogah.
Neomejen dostop za vse roke mature: do 1. 3. 2025!
OPOZORILO: Ta posebna ponudba se lahko brez predhodnega obvestila zapre ali podraži. Odkleni neomejeno ur inštrukcij še danes:
KUPI ZA 149€
“Matura AI je prvi in trenutno največji korak k optimalnemu poučevanju mladih. Predstavlja “celotni paket” personalizirane, kvalitetne razlage, prilagojene hitrosti jemanja snovi ter preprostosti.“
Nika Mihelčič, inštruktorica srednješolske matematike

Pogosta vprašanja

Matura AI je digitalni inštruktor, ki uporablja najnaprednejši model umetne inteligence, natreniran z rešitvami in postopki maturitetnih pol zadnjih 20 let, da ti zagotovi najboljšo možno pripravo na maturo.

Pri uporabi Matura AI se napake ne pojavljajo, saj je naš model umetne inteligence GPT-4 Turbo naučen na pravilnih postopkih in rešitvah vseh maturitetnih pol iz prejšnjih let.

Cilj Matura AI je, da te podpira pri samostojnem učenju, ne da bi ga zamenjala. Je zasnovana tako, da ne nudi samo odgovorov, ampak tudi pojasnila in vodi skozi učni proces, da resnično dojameš snov in razviješ dobre učne navade.

Matura AI je oblikovana, da upošteva različne učne stile. S prilagodljivimi algoritmi ti AI tutor ponuja personalizirano pomoč, ki ti pomaga razumeti kompleksne koncepte in spodbuja tvoje neodvisno učenje.

Tvoja varnost in zasebnost sta naša prednostna naloga. Matura AI uporablja napredne varnostne ukrepe za zaščito tvojih podatkov, zagotavljamo pa, da so vse informacije varno hranjene in obdelane z največjo skrbnostjo.

Če opraviš vsaj polovico programa in mature ne opraviš uspešno, ti vrnem celotno investicijo.

Ja, Matura AI je primerna tako za splošno kot za poklicno maturo. Naloge so posebej označene in prilagojene zahtevam specifičnih maturitetnih izpitov, tako da lahko izbereš material, ki je relevanten za tip mature, na katero se pripravljaš.

Seveda, Matura AI pokriva tako osnovni kot višji nivo matematike na splošni maturi, kar ti omogoča, da se učiš in napreduješ v skladu s tvojo izbrano stopnjo in cilji, ki si si jih zadal/a za maturitetni izpit.